INBINDEN

Samenstellen van geleverde losse vellen of katernen (drukwerk) van bijvoorbeeld scripties, jaarverslagen, speciale edities tot verschillende bindingen bekleed in diverse materialen.

Mogelijkheden voor een luxe uitstraling bij sommige bindingen.

VOOR EN NA

REPARATIE EN HERSTEL

Als u een boek heeft met een bijzondere betekenis of emotionele waarde, kan deze mogelijk gerepareerd of geconserveerd worden om verdere beschadiging te voorkomen.

Voor meer informatie en mogelijkheden neem gerust contact op.

MAATWERK

Ontwerpen en samenstellen van boeken, een enkele of meerdere. Unieke exemplaren in opdracht van bijvoorbeeld, architecten of ondernemers voor promotie doeleinden. Ook voor particulieren, kunstenaars en verzamelaars. De bekleding is mogelijk in luxe uitstraling door gebruik van materiaal zoals leer of perkament.

foto-5
foto-6

BOXES

Bij maatwerk en/ of luxe bindingen bekleed van leer of perkament kan er een keuze gemaakt worden voor een foedraal (doos) dit zou een slipcase of clamshell type kunnen zijn. Het dient niet alleen als bescherming van het boek maar geeft ook iets extra’s aan een boek. Het is niet alleen voor boeken een toegevoegde waarde maar kan ook dienen om een bijzonder cadeau zoals bijvoorbeeld, glas of porselein te presenteren, er is veel mogelijk, u kunt daarin uw eigen inbreng geven.

GEREEDSCHAP & MATERIAAL

Dit is een onderdeel dat wordt verder ontwikkeld aan de hand van vraag en aanbod. Momenteel worden er kneep/pers planken en bijzonder casheerd linnen aangeboden.

Voor meer informatie en prijzen, neem gerust contact op.

foto-7